Overslaan en naar de inhoud gaan

iQuu Technics

iQuu specialiseert zich in het tewerkstellen en opleiden van gedreven talenten in knelpuntberoepen. Wij focussen ons op ICT en professionele techniek, respectievelijk via iQuu Digital en iQuu Technics.

Wij gaan voor langdurende partnerships met onze klanten.

Enkel op deze manier gaan we elkaar door en door kennen, beter begrijpen en aanvoelen, wat de afstemming van de professionele relatie ten goede komt. We maken er werk van om de juiste projectmedewerker op de juiste plaats in te zetten.

Bij de selectie houden we niet enkel rekening met de technische kennis en vaardigheden, maar ook met attitude en andere professionele eigenschappen (gedrevenheid, flexibiliteit, collegialiteit,…).

Ook onze diensten aan particulieren (poorten, zonnepanelen, sanitair en elektriciteit) vormen een belangrijk onderdeel van iQuu Technics. Mede door ons opleidingsplatform, iQademy, onstaat er een leerrijke wisselwerking tussen onze diensten aan bedrijven en onze diensten aan particulieren. Deze schaalvergroting komt beide partijen ten goede.

IQuu Technics is een trots deel van de Group Daenens, een groep dienstverlenende bedrijven actief in verschillende sectoren. Momenteel telt Group Daenens meer dan 3500 tevreden medewerkers.

Onze medewerkers : work – learn – grow – play

Naast de passie en inzet van onze medewerkers om mee te groeien met de nieuwe technologieën, zetten we sterk in op de verdere ontwikkeling van hun talenten.

Mede door hun variërende  werkomgevingen aangevuld met de juiste opleidingen, verzamelen ze de juiste skills voor een uitdagende markt.

Samen met hun ervaren en enthousiaste collega’s worden ze ingezet in corporate teams om samen de grootst mogelijke meerwaarde te creëren.

Ontdek vandaag nog wat voor u kan betekenen.

Wij bieden een totale ontzorging van uw technisch personeel.
iQuu staat voor een directe en professionele service, flexibiliteit, kostenbeheersing en tijdswinst!

Wij zorgen voor voldoende en gekwalificeerd personeel.